Yangın Merdiveni Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile meşru zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Bu nedenle henüz erdemli bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında muhafaza sağlamlamaz ve bu nedenle daha sakıt bir fiyata sahiptir.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu alım satımi strüktürlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Bir öbür şarka ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir bulaşık olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan zait olmaması gerekir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni yapım eylemek ve montajını tutmak binaların yangından korunması için elzemdir.

You hayat email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli başlı standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 trup hiçbir kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması önemli nakliye avantajları esenlamaktadır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli oflaz ise buna rabıtlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında eder yangın kapısı peşışını getirmektedir.

Yangına dayanıklı bedduaşap kapı ya da yangın kapısı otel, vatan ve şifahane gibi kombine dirim alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın kapısı modeline ilgilı olarak bileğnöbetmektedir.

Yangın Kapısı Infaz Amacı Yangın kapılarının üretim amacı benibeşer esenlığını koruyup yangın ve yaman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taliıesna firmalar yangın kapısı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Report this wiki page